Om bysmedesign

Idéerne

Hvert enkelt design er specielt og unikt, fordi det er et resultat af ægte håndværk og derfor udtrykker sin egen individualitet. For eksempel kan hylder og sofaborde have forskellige udtryk, som gør designet unikt fra produkt til produkt. 

Hele processen fra idé til færdigt produkt er en kreativ proces. Det starter med en idé, som bliver tegnet og skitseret, og materialerne bliver nøje udvalgt. Den kreative proces fortsætter og gentages, og på den måde bliver nye produkter skabt. 

Vision

Visionen er at skabe produkter med unikke funktioner og design, som udstråler kreativitet og kvalitet. Mit fokus er på at bruge holdbare materialer, så produkterne kan holde i mange år. Jeg ønsker at bidrage til at skabe interiør, som fremkalder glæde og tilfredshed på hoteller, caféer, barer, kontorer – og i private hjem. 

Gennem mine produkters udtryk og design håber jeg at skabe en positiv oplevelse for jer som kunde. Designet vil typisk have rene og elegante linjer eller overflader, som kan tilføje en bestemt atmosfære til forskellige omgivelser. Jeg stræber efter at skabe et håndværk, der er både innovativt og brugbart i hverdagen.